Nieuw declaratiebeleid CZ, NN, Just en OHRA

Door een beleidswijziging van CZ controleert Infomedics niet meer of uw behandelingen vergoed worden vanuit uw aanvullende tandverzekering. Dit geldt voor alle verzekeringen die onder CZ vallen. Om deze reden krijgt u rekeningen voor het totaalbedrag van uw behandeling(en). Om alsnog een vergoeding vanuit uw aanvullende tandverzekering te krijgen moet u de rekening zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Hebt u een aanvullende tandverzekering? Dan kunt u de rekening zelf declareren bij uw zorgverzekeraar om alsnog een vergoeding te krijgen. Declareren gaat het makkelijkst en snelst via de MijnOmgeving of de app van uw zorgverzekeraar. Maak een foto van uw papieren rekening of download de pdf van uw digitale rekening. U stuurt de foto of het pdf bestand vervolgens mee bij het indienen van uw declaratie.

Als u recht heeft op een vergoeding dan wordt de vergoeding meestal binnen 2 weken aan u uitbetaald. Hiermee hebt u voldoende tijd om de rekening met het totaalbedrag van de behandelingen op tijd (binnen 30 dagen) aan Infomedics te betalen.

Kijk voor meer informatie op infomedics.nl/cz of kijk op de website van uw zorgverzekering.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betalen

Onze facturen worden verwerkt door Infomedics.
Heeft u een vraag over uw rekening, dan kunt u altijd bij ons terecht.