Ervaringen

Zeer professioneel en kundig behandeld bij tandarts Remijn. De nieuwe praktijk is helemaal toekomstproef, hier kan ik nog jaren terecht!

Simon

Erg vriendelijk, kundig en betrokken team. Behandelingen zonder pijn en ongemakken. Zit niet bij mij om de hoek maar ik rij graag wat extra kilometers om hier behandeld te worden

Mara 

Super tandarts en een prachtige nieuwe praktijk! Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. De tandarts heeft me goed geholpen en ik ervaar de behandelingen altijd als erg prettig. Er wordt echt naar me geluisterd. De praktijk is verder goed en makkelijk bereikbaar.

Floor

Erg fijne en kundige tandarts! Het betrokken en getalenteerde team maakte het een hele prettige ervaring.

Machteld

Wat een prachtige nieuwe praktijk. Tandarts Remijn is er een uit duizenden, rustig, empathisch, zeer kundig. Het is geen straf bij hem in de (zeer comfortabele) stoel te liggen. Ook de assistentes zijn geweldig.

Toine

Erg fijne tandarts! Fijne omgeving en geruststellend. Daarnaast ook erg kundig. Zeker aan te raden!

Charlotte

KNMT

We doen altijd ons best om iedere patiënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Echter kan het voorkomen dat u toch niet helemaal tevreden bent over een behandeling, nota, of iets anders wat zich bij ons in de praktijk heeft voorgedaan. We gaan in dat geval graag met u het gesprek aan. Wilt u liever via een externe partij met ons in contact komen? Kijk dan voor meer informatie op de website van de KNMT.

https://knmt.nl/voor-patienten/ontevreden-over-je-tandarts-dit-kun-je-doen