Intake

 • Aanmelden

  Zodra u zich aanmeldt bij Remijn & Cornet Tandheelkunde krijgt u eerst een afspraak voor een intake.

 • Uw gegevens

  Om uw inschrijving te voltooien willen wij u vragen om bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en om uw dossier inclusief eventuele röntgenfoto’s op te vragen bij uw vorige tandarts.

  Vanwege de privacywetgeving mogen wij geen gegevens voor u opvragen bij uw vorige tandarts. Wij verzoeken u daarom om zelf contact op te nemen met uw vorige tandarts en hen te verzoeken om uw dossier inclusief eventuele tandfoto’s op te sturen naar Remijn & Cornet Tandheelkunde.

  Bij voorkeur ontvangen wij uw gegevens digitaal via ons (beveiligde) e-mailadres: remijnencornet@zorgmail.nl

  Per post kunnen uw gegevens verstuurd worden naar:

  Remijn & Cornet Tandheelkunde
  Dahliastraat 94C
  4613 DP Bergen op Zoom

 • Afspraak

  Voorafgaand aan uw afspraak ontvangt van ons enkele vragenlijsten en onze huisregels. Wij verzoeken u deze lijsten ingevuld mee te nemen naar uw afspraak (e-mail mag uiteraard ook) en om onze huisregels door te lezen.

  Tijdens de eerste afspraak zullen er allereerst vragen worden gesteld over uw tandheelkundig verleden, uw algehele gezondheid en worden uw wensen, vragen en klachten besproken.

  Vervolgens zal de tandarts uw gehele mond inspecteren en waar nodig worden er tandfoto’s gemaakt.

 • Behandelplan

  De bevindingen zullen met u worden besproken en in overleg met u wordt een behandelplan opgesteld. Indien het uitgebreid behandelplan betreft ontvangt u hiervan een schriftelijk verslag met een kostenbegroting zodat u het thuis nog eens rustig na kunt lezen.

U kunt bij ons terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen zoals controles, gebitsreiniging, vullen van gaatjes, maken van kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen, kunstgebitten en het verwijderen van tanden en kiezen. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom.
Naast reguliere tandheelkundige zorg kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van verstandskiezen, het behandelen van onbegrepen pijnklachten en het maken van snurkbeugels (MRA’s).

In sommige gevallen heeft u specialistische zorg nodig voor uw gebit. In dit geval zullen wij de mogelijkheden met u bespreken en u indien nodig verwijzen naar een collega.

Betrouwbare informatie over alle behandelingen kunt u vinden op:
www.allesoverhetgebit.nl

Wij nemen nog patiënten aan!

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven.

Let op: bent u reeds patiënt bij Remijn of Cornet? Dan hoeft u zich niet aan te melden!

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.